huren / zelf rijden

Wie rijdt?

Van een bakfiets tot een Ferrari, van een Trouwkoe tot een Engelse dubbeldekker. Wie er rijdt is dus afhankelijk van waar je mee rijdt. De cabrio van de buurman lenen of een schitterende oldtimer bij een autoverhuur bedrijf en daar zelf in rijden, kan natuurlijk heel goed. Samen, in alle privacy achter het stuur, jullie nieuwe leven tegemoet gaan. Vergeet echter niet dat het een onbekende auto is, dat je waarschijnlijk op van de zenuwen bent en dat als je samen in de auto zit je het liefst alleen maar diep in de ogen van je aanstaande wilt kijken en dan is zelf rijden best een uitdaging.


Een chauffeur is hierbij een oplossing. Je mag hiervan verwachten dat deze in stijl gekleed -en op tijd- arriveert. Tevens geeft het de dag net wat meer allure als er een chique geklede heer of dame met witte handschoenen, pak en pet de auto voorrijdt.

Bijkomend voordeel is dat de chauffeur zorgt voor een goed plekje voor de auto zodat je daar zelf geen rekening mee hoeft te houden.

Een andere optie is een chauffeur die de auto aflevert zodat je er zelf in kan rijden en die vervolgens achter de auto aan rijdt. Met name bij de luxe sportauto’s wordt deze service aangeboden.