trouwauto voor klein budget

Goedkoop trouwvervoer

De grootste kostenbesparing op trouwvervoer boek je door te zorgen voor eigen vervoer. Vraag eens in je omgeving wie een leuke, mooie of originele auto in zijn/haar bezit heeft, die je mag lenen voor je bruiloft. Je zal versteld staan van hoeveel oldtimertjes her en der in garages staan verscholen die de eigenaren maar al te graag voor een mooi ritje willen oppoetsen.

Maar ook een huis- tuin- en keuken auto kun je pimpen en er een super trouwauto van maken.

Vraag dan in verband met de kostenbesparing niet je bloemist een bloemstuk voor de auto te maken, maar denk eerder zelf aan linten, bloemen en accessoires. Ga aan het einde van de dag bijvoorbeeld naar de markt en koop daar de rozen op die niet verkocht zijn.  Als je deze nog binnen 2 dagen gebruikt kan je die juist schitterend gebruiken. Loop dan gelijk even door naar de stoffenkraam voor de linten. Zeker als een bepaalde kleur vaak terugkomt op jullie trouwdag dan is er genoeg om jullie trouwauto bijzonder te maken.

Voor de volgauto’s kan je denken aan dezelfde versiering maar dan in het klein.

Bedenk wel goed hoe je dat logistiek gaat regelen. Schakel je ceremoniemeester in of iemand anders die deze versiering kan maken en verdelen, want daar heb je de dag van tevoren en de ochtend zelf niet echt meer tijd voor.